bet365 alternativni link

Saznajte više o bet365 alternativni link pomoću kojeg možete pristupiti stranici.

Što je bet365 alternativni link?

Bet365 je jedna od vodećih svjetskih online kladionica i dostupna je u više od 150 država diljem svijeta. Međutim, igrači iz Hrvatske nisu u mogućnosti pristupiti zvaničnoj bet365 Hrvatska stranici. S toga je potrebno koristiti bet365 alternativni link kako bi se pristupilo ovom operateru.

Alternativni link, ili mirror link kako se često naziva, je zapravo internet stranica ili skup datoteka na računalnom poslužitelju koji su kopirani na drugi računalni poslužitelj tako da su internet stranica ili datoteke dostupne sa više mjesta. Bet365 alternativni link je identičan glavnom mjestu, to jeste orginalnoj bet365 stranici. Alternativni linkovi su dostupni svugdje na internetu i jedino što je potrebno jeste upisati ‘bet365 alternativni link' u pretraživač i kliknuti na jednu od ponuđenih stranica.

Iako cijeli ovaj proces može djelovati zbunjujuće, bet365 alternativni link radi apsolutno isto kao i originalna bet365 stranica. Kada se klikne na neki od dostupnih alternativnih linkova, otvara se bet365 stranica za registriranje gdje korisnici mogu napraviti nalog i započeti online klađenje. Jedina razlika je što se putem ovih linkova zaobilazi stvarna bet365 IP adresa koja je zabranjena od strane Porezne uprave i vlade Republike Hrvatske.

Ukoliko imate problema ili ne želite koristiti bet365 Hrvatski link, postoji još jedna mogućnost zaobilaženja restrikcija. Korisnici mogu koristiti takozvani Virtual Private Network ili VPN, koji mijenja IP adresu samog korisnika. Ukoliko koristite ovaj program, možete promijeniti IP adresu iz Hrvatske u jednu od zemalja gdje je dostupan bet365 operater. Ukoliko se odlučite za ovaj pristup, moći ćete pristupiti bet365 operateru putem zvanične stranice i nećete morati tražiti bet365 alternativni link. Međutim, mi ne preporučamo ovaj pristup zbog određenih komplikacija do kojih može doći prilikom registriranja. Mnogo je sigurnije koristiti bet365 alternativni link i registrirati se ‘iz Hrvatske'.

Zašto je bet365 operater blokiran u Hrvatskoj?

Iako je bet365 sasvim legalna online kladionica, ona je pak zabranjena u Hrvatskoj. Razlog tomu je blokada bet365 IP adrese od strane Porezne uprave i vlade Republike Hrvatske kako bi prisilila igrače samo na kladionice u Hrvatskoj. Ove kladionice imaju znatno lošije koeficijente, ali plaćaju manipulativni trošak i porez na dobitak kako bi se punila državna blagajna. Nažalost, lokalni kladioničarski lobi je usko povezan sa vladajućim političkim strukturama i onemogućio je svim stranim kladionicama pristup hrvatskom tržištu. Ove kladionice se neopravdano vode kao nelegalne, iako su uredno registrirane u većini zemalja Europske unije i zapošljavaju tisuće ljudi. Iako sve online kladionice plaćaju porez u registrovanim zemljama, one nisu u mogućnosti dobiti licencu u Hrvatskoj.

Jedan od preduvijeta za registrovanje kladionice jeste posjedovanje minimalno 50 poslovnica u Hrvatskoj. Uz to, dodana je i stavka da sva informatička oprema kladionice mora biti fizički prisutna u Republici Hrvatskoj. Ovo je skoro pa nemoguće za operatere koji posluju na principu online klađenja. Zbog svih ovih licemjernih i krajnje nemogućih zabrana, stvoreni su alternativni linkovi koji zaobilaze blokiranu IP adresu i proslijeđuju korisnike do regularnih online operatera. Ovi alternativni linkovi su svojevrsni otpor monopolu koji drži kladioničarski lobi u Hrvatskoj, jer svaki korisnik želi igrati tamo gdje za svoj ulog i vrijeme dobiva najviše. Jedan od takvih operatera jeste i bet365 gdje se nudi odlično klađenje uživo, odnosno bet365 live.

Većina korisnika se nada da će jednog dana Hrvatska uvesti normalne zakone i regulacije online klađenja. Tada ne bi bilo potrebe za alternativnim linkovima, mijenjanjem IP adrese i izbjegavanjem blokiranih stranica. Ukoliko bi se donio zakon koji bi izjednačio strane online kladionice sa fizičkim kladionicama lociranim na teritoriju Hrvatske, vjerovatno bi sve kladionice odlučile da ‘legalizuju' svoje poslovanje i plaćaju porez. Do tada ne preostaje ništa drugo no korištenje poveznica.

Za što se koristi bet365 alternativni link?

Bet365 alternativni link se koristi za pristup bet365 operateru zbog nemogućnosti pristupa stranici putem originalne IP adrese. Alternativni ili mirror linkovi imaju drugačiju adresu i zaobilaze sve zabrane nametnute od strane vlade Republike Hrvatske. Prednosti alternativnih linkova jeste mogućnost promjene adrese ukoliko dođe do nekih problema ili zabrane iste. Pošto internet nudi beskrajno mnogo veza, adresa i zaobilaznica, država naprosto nije u mogućnosti regulisati sve alternativne linkove.

Ono što je bitno napomenuti jeste da kada se uspješno napravi nalog, više nije bitno koji se bet365 alternativni link koristi. Moguće je pristupati operateru sa bilo kojeg linka jer je to samo poveznica do zvanične bet365 stranice.

Registracija koristeći bet365 alternativni link

Ponuda bet365 kladionice je jedan od glavnih razloga za registriranje na ovom operateru. Nažalost, stranica nije dostupna na hrvatskom jeziku i registracija koristeći bet365 alternativni link može zbuniti mnoge igrače. Ukoliko postoje neki problemi, korisnici mogu pratiti sljedeće korake pomoću kojih sam ja uspješno napravio nalog:

 • Pošto su online kladionice zabranjene, a zvanične stranice strogo regulirane, morao sam pristupiti operateru putem alternativnog linka. Ovi linkovi su dostupni na internetu i potrebno je ukucati ‘bet365 alternativni link' u pretraživač.
 • Kada sam izvršio pretragu, kliknuo sam na bilo koji od ponuđenih mirror linkova. Ukoliko je postojao neki problem, samo sam se vratio nazad na pretraživač i odabrao neki drugi ponuđeni bet365 alternativni link. Jedan od takvih linkova jeste https://www.878365.com/?Affiliate=365_009714#/HO/ ili https://www.28365-365.com/?Affiliate=365_009714#/HO/.
 • Neki ponuđeni linkovi odmah proslijede na glavnu bet365 stranicu, dok drugi mogu otvoriti dodatni prozor gdje se mora kliknuti na ‘Enter Site' gumb u gornjem desnom kutu.
 • Kada sam se našao na prepoznatljivoj bet365 zelenoj podlogi, pritisnuo sam žuti gumb ‘Join' koji se nalazi u gornjem desnom kutu. Moj preglednik je zatim otvorio novi prozor gdje sam morao ispuniti sve osobne podatke kako bi kreirao račun. Od mene se tražilo ime i prezime, email adresa, država, grad, adresa stanovanja, poštanski broj i slično. Kao i kod većine online kladionica, postoji i prazno polje za bet365 bonus kod koji se može pronaći isključivo na njihovoj stranici. Treba istaknuti da igračima iz Hrvatske nekada nije dostupan bet365 bonus, ali u tom slučaju korisnici mogu koristiti niz drugih ponuda i promocija.
 • Zatim sam prihvatio sve uslove korištenja bet365 operatera i potvrdio svoju starosnu dob. Bitno je napomenuti da nekada može doći do dodatne provjere identiteta korisnika. U tom slučaju se od korisnika zahtijeva slanje slike osobne ili nekog drugog identifikacionog dokumenta, kako bi se dodatno verifikovao profil.
 • Nakon registriranja sam prisputio svom korisničkom računu i koristio sve opcije koje nudi operater kao što su klađenje uživo (kladenje uzivo), bet365 isplata, bet365 mail i slično.

Kojim bet365 alternativnim linkovima se može vjerovati?

Svi korisnici interneta znaju da je to mjesto sa puno prevara i lažnih informacija. Začudo, alternativni linkovi za online kladionice su prilično sigurni na svim stranicama koje sam probao. Kada sam unio ‘bet365 alternativni link' u svoj pretraživač, izbacilo mi je mnošto stranica koje nude ove linkove. Klikom na jednu od tih stranica sam bio u mogućnosti pristupiti velikom broju alternatnivnih linkova koji rade. Neki od linkova pomoću kojih sam pristupio stranicama su:

 • https://www.365-808.com/
 • https://www.788-sb.com/
 • https://www.348365365.com/
 • https://www.123365-sb.com/

Svaki bet365 alternativni link služi kao zaobilaznica nepravednim zabranama i sigurno vodi do ovog online operatera. Neke stranice čak nude posebne pogodnosti ukoliko pristupite putem njih, s toga pratite i takve ponude. Ukoliko iz nekog razloga ne vjerujete domaćim stranicama, možete uvijek potražiti alternativne linkove i na stranom jeziku. U tom slučaju u svom pretraživaču unosite ‘bet365 alternative link' i birate ponuđene stranice. Mnogi nude bet365 alternativni link za sve zemlje u kojima je ovaj operater zabranjen, uključujući i Republiku Hrvatsku. Samo neki od linkova su:

 • https://www.288sb.com
 • https://www.635-288.com
 • https://www.878365.com

Iako se internet može posmatrati kao mjesto puno prevara, korisnici su ujedinjeni u pogledu licemjernih zabrana i restrikcija nametnutih od strane vladajućih struktura. S toga nećete pogriješti klikom na bilo koju stranicu sa alternativnim linkovima. Također možete kliknuti i na neki od ponuđenih linkova u ovom članku. U trenutku pisanja, svi linkovi su radili i vodili do glavne bet365 stranice.

Bet365 alternativni link za mobilne uređaje

Mnogi korisnici online kladionica preferiraju da se klade putem mobilnih uređaja. U zemljama gdje je bet365 legalan i dopušten, korisnici mogu preuzeti odličnu bet365 aplikaciju i kladiti se gdje god i kada god to požele. Bet365 aplikacija je odlično optimizovana i dostupna kako za iOS, tako i za Android korisnike. Slična je desktop platformi, a jedina razlika je u padajućim izbornicima koji su uvršteni radi očuvanja prostora.

Sve opcije su mi bile dostupne u samo par klikova, uključujući klađenje uživo, prijenos uživo, Cash Out, notifikacije i slično. Mobilna aplikacija je dostupna igračima iz Hrvatske, ali je bitno napomenuti da možda neće ispravno raditi ili može doći do neželjenih poteškoća zbog svih zabrana i regulacija.

Zbog toga je znantno sigurnija opcija registrirati se putem mobilne stranice koristeći bet365 alternativni link. Mobilna stranica je jednako dobro optimizovana za sve mobilne uređaje i ne zahtijeva posebni mirror. Moguće je pristupiti operateru putem jednog od navedenih linkova ili pretraživanjem na mobilnom pretraživaču.

Gdje preuzeti bet365 alternativni link?

Pošto alternativni link nije ništa drugo do zaobilaznica, nema potrebe da se preuzima ili instalira bilo kakva aplikacija ili program. Ukoliko se to od vas zahtijeva, slobodno napustite tu stranicu i pronađite drugi izvor alternativnih linkova. Na internetu ih je zaista mnogo. Moj iskreni savjet he da uvijek otvarate pouzdane i provjerene stranice. To su stranice koje se pretežno nalaze na prvoj stranici, odnosno na vrhu vašeg pretraživača. One su najposjećenije i zbog toga i najsigurnije.

Većina stranica ima sistem recenzije i komentara, pa tako nećete pogriješiti pri odabiru. Ukoliko ne želite da posjećujete internet stranice, možete kliknuti na neke od provjerenih alternativnih linkova u ovom članku. Svi linkovi su preuzeti sa provjerenih i testiranih izvora i svi su radili u trenutku pisanja ovog članka.

Često postavljena pitanja

Da li je bet365 dostupan i legalan u Hrvatskoj?

Pristup stranici bet365 je zabranjen od strane Porezne uprave i vlade Republike Hrvatske. Zakon ne dozvoljava rad kladionicama koje nemaju sjedište u zemlji i koje ne posjeduju barem 50 poslovnica diljem Hrvatske.

Kako mogu pristupiti stranici?

Iako je pristup stranici zabranjen, to ne znači da se ne može pristupiti ovom operateru. To je moguće uz bet365 alternativni link dostupan na internetu ili u ovom članku. Alternativni link će proslijediti korisnike do glavne bet365 stranice gdje se može izvršiti registriranje i otvoriti korisnički račun bez problema.

Da li postoji stranica na hrvatskom jeziku?

Nažalost ne postoji stranica prevedena na hrvatski jezik. S toga nije pretjerano bitno sa kojeg alternativnog linka se pristupa stranici. Ona će uvijek biti na engleskom jeziku.

Pošto bet365 nije regulisan od strane države, da li postoje problemi prilikom depozita ili povlačenja novca?

Jednom kada sam napravio korisnički račun, mogao sam koristiti sve opcije dostupne na stranici. Nema apsolutno nikakvih problema sa uplatom ili isplatom novca. Da bi se dodatno osigurao, poslušao sam savjet da se javim njihovoj službi za podršku korisnicima i da im saopćim da sam iz ‘zabranjene zone'. To me nije oštetilo ili onemogućilo pristup stranici, jer je bet365 u interesu da ima što veći broj korisnika.

Da li mogu plaćati u domaćoj valuti?

Bilo kakav transfer novca na stranici se vrši isključivo u Euro valuti. Nije moguće koristiti Hrvatsku kunu. Kada se novac prebacuje na račun banke, postoji mogućnost plaćanja provizije na konverziju. To zavisi od banke do banke.

Da li bet365 nudi bonus za igrače iz Hrvatske?

Bonusi na online kladionicama su podložni promjenama i bitno se informisati o njima iz prve ruke. To znači da sam morao stalno provjeravati status bonusa na bet365 stranici. Nekada je dostupan bonus za sve igrače, a nekada je on limitiran u zavisnosti od zemlje iz koje se registrira.

Šta je bet365 mobil?

Bet365 mobil je naziv za mobilnu aplikaciju ili pristup platformi putem mobilnog pretraživača.

Da li mogu gledati prijenos uživo iz Hrvatske?

Prijenos uživo je dostupan ukoliko ne postoji neka zabrana ili regulacija od strane posrednika. Svi veliki sportski događaji su dostupni, ali je taj broj znatno manji u odnosu na zemlje gdje je bet365 u potpunosti legalan.

Da li su sve druge opcije dostupne za igrače iz Hrvatske?

Kada sam pristupio stranici putem alternativnog linka, proslijedili su me do zvanične bet365 stranice. To znači da sam bio u mogućnosti koristiti sve opcije koje ovaj operater nudi. To uključuje Cash Out, klađenje uživo, prijenos uživo, Edit My Bet, Cancel Bet, uplata, isplata i mnoge druge.

Kolika je minimalna oklada?

Oklade na bet365 variraju u zavisnosti od veličine događaja i sporta. Minimalna oklada je često limitirana na €0.03.

Primjenjuju se uvjeti i odredbe

Uvjeti i odredbe Bet365 primjenjuju se prilikom registracije na zrcalnim stranicama. Informacije na ovoj stranici su komercijalnog sadržaja i odnose se na nove kupce starije od 18 godina.

Ova recenzija o alternativnom linku Bet365 predstavlja pregled osobnog iskustva platforme. Informacije su zadnji put ažurirane u i mogu biti podložne promjenama. Uvijek pogledajte najnovije ispravke na Bet365 platformama.