Bet365 Alternatív Link Június 2023

A bet365 online sportfogadás és kaszinó oldal régóta az egyik legszélesebb körben használt fogadási platform hazánkban. Így nem csoda, hogy én se vártam tovább, és kipróbáltam az oldal által ajánlott szolgáltatásokat – itt olvashatjátok el tapasztalataimat.

Sportfogadás és Online kaszinó a Bet365 Alternatív Link használatával

Hogyan tudunk regisztrálni a bet365 alternatív link segítségével?

 1. A bet365 alternatív link segítségével nyissuk meg a bet365 honlapját.
 2. Kattintsunk a jobb felső sarokban található sárga Új számla feliratra, hogy létrehozzuk fiókunkat, és megkezdjük a bet365 belépés folyamatát.
 3. Adjuk meg a szükséges személyes adatainkat. Itt az oldal is felhívja rá a figyelmünket, de én is megemlíteném, hogy figyeljünk az adatok pontos begépelésére, ugyanis a későbbiekben személyazonosság ellenőrzésére kerül majd sor.
 4. A fiókunk a megfelelő adatok kitöltése után készen is áll. Ahhoz, hogy elkezdjük a fogadást azonban két lépést kell még tennünk: feltölteni számlánkat, illetve befejezni a személyazonosítás ellenőrzésének folyamatát.
 5. A számlánkat a Befizetés gombra kattintva tudjuk feltölteni. Erre többféle lehetőségünk is van: használhatunk bankkártyát (pl. Visa vagy Mastercard kártyánkat), de lehetőség van pl. paysafecard használatára is.
 6. A személyazonosság ellenőrzését mindenképpen érdemes elvégezni mielőtt bármilyen fogadásba belekezdenénk, ugyanis például a kifizetésnél okozhat problémát, ha ezt nem tettük meg korábban. Ez két személyes okirat feltöltésével elvégezhető, ami lehet például útlevelünk vagy a jogosítványunk is, illetve természetesen a személyi igazolványunk másolata is elfogadott az oldal szerint.

Mi az a bet365 alternative link?

Már többször említettem a bejegyzésem során a bet365 alternatív link kifejezést, így most erre szeretnék egy kicsivel részletesebben kitérni, hiszen lehetséges, hogy sokak számára nem teljesen tiszta, hogy mit is értek ez alatt pontosan. A bet365 alternatív link abban az esetben tud nagyon hasznos lenni, amikor a bet365 weboldala valamilyen okból kifolyólag nem érhető el – ilyenkor ugyanis egy alternatív elérési útvonalat biztosít ez a bet365 alternatív link. Tüköroldalaknak is szokták ezeket hívni, hiszen pontosan ugyanazt az oldalt érhetjük el ennek segítségével (mindössze „letükrözve”). A bet365 alternatív link általában könnyen fellelhető egy gyors keresés segítségével.

Miért van szükség az alternatív link használatára az online fogadóiroda megnyitásához?

És hogy erre miért is van pontosan szükség? A bet365 magyar oldala sajnos nem mindig érhető el hazánkban, bár az oldal minden működési engedéllyel rendelkezik. Amennyiben a főoldal nem tölt be, jó megoldással tud szolgálni a bet365 alternatív link használata, hiszen ezzel ugyanúgy hozzá tudunk férni a fiókunkhoz. Amennyiben először használjuk az oldalt természetesen új felhasználói fiókot is tudunk regisztrálni itt, és fel tudjuk használni az esetlegesen elérhető bónuszkódot és üdvözlő ajánlatokat is.

Online sportfogadási lehetőségek

A bet365 oldalnál természetesen elsősorban sportfogadási lehetőségeink vannak – ezen valószínűleg senki nem fog igazán meglepődni. Ezen belül azonban óriási a felhozatal, mind sportok, mind fogadási piacok értelmében. Mint nagyjából minden sportfogadási oldalon, amely nem egy-egy sportágra specializálódik, itt is a labdarúgás kerül általában a legkiemeltebb helyre. Azonban előnyös, hogy ha már regisztrált felhasználók vagyunk, akkor ki tudjuk jelölni kedvenc sportjainkat, hogy azoknak a mérkőzéseit azonnal és könnyedén találhassuk meg.

Mint mondtam a felhozatal tényleg nagy, ez egyértelműen a bet365 egyik legnagyobb erőssége: foci mellett fogadhatunk, kézilabdára, kosárlabdára, jégkorong meccsekre, amerikai focira, kerékpár versenyekre, és ló- vagy agárversenyekre is. A rendkívüli népszerűségnek örvendő e-sport mérkőzéseket is megtalálhatjuk az oldalon.

A fogadási piacok pedig a sporteseményeken belül is kiterjedtek, hiszen a meccs kimenetele mellett fogadhatunk például arra is, hogy pontosan ki fogja szerezni a gólt, hány büntetőt adnak, vagy éppen kihasználhatjuk a hendikepes fogadásokat is. Ha pedig esetleg mi magunknak szeretnénk fogadást összeállítani, akkor az is lehetséges: a labdarúgás Fogadáskészítő segítségével akár hat fogadási piacot is össze tudunk kombinálni.

Online kaszinó

Bár a bet365 elsődlegesen sportfogadási oldalként híresült el, és én is inkább ezért látogattam el az alternatív link segítségével ide, az oldalon bőven van online kaszinó lehetőség. A platform ráadásul élő kaszinóval is rendelkezik, ahol élő krupiék mellett játszhatunk valós időben számos rulett és kártyajátékot. Emellett a póker szekció is jól kialakított, és a szép grafikai megoldásokat, illetve a gyors, problémamentes játékot külön pókeralkalmazás biztosítja a regisztrált felhasználók részére.

Bónuszok és promóciós ajánlatok – mire számíthatnak az új felhasználók?

A bet365 több bónusszal is elő szokott állni, amely egyaránt elérhető az új és régi felhasználók számára. Az új felhasználók ezen kívül üdvözlő csomagban is részesülhetnek, ahol a megfelelő megforgatási követelmények teljesítésével szerezhetik meg az ajánlatokat (ezek általában első befizetés utáni bónuszok szoktak lenni). Az éppen aktuális bónuszokat és ezeknek a felhasználási feltételeit mindig a honlapon olvashatjuk el az Extra fül alatt, illetve akár az értesítésekre is feliratkozhatunk (pl. email formájában), hogy ne maradjunk le ezekről az ajánlatokról.

Telefonos app – jobb lenne, mint a honlap?

A telefonos fogadásnak számos előnye van: a telefonunkat előkapva bárhol és bárhonnan meg tudjuk ezeket tenni, ráadásul az alkalmazások használatával könnyedén tudunk hozzáférni a szolgáltatásokhoz. Ezért örültem különösen, amikor megtudtam, hogy a bet365 is rendelkezik saját alkalmazásával, amit mind iOS-re, mind Androidra le tudunk tölteni.

Az alkalmazást kifejezetten felhasználóbarátra és átláthatóra sikerült kialakítani, felhasználói élményében pedig szerintem őszintén jobban produkál, mint a PC-s verzió. A gépünkön megnyitott honlap ugyanis néha számomra már szinte túl sok információt akart közölni, hiszen egyszerre rengeteg fogadási piacot jelenít meg, amiből válogatni tudunk. Az app ezzel szemben jobban csoportosítja ezeket, így tájékozódni is egyszerűbb a különböző fogadások között. Mivel pedig minden fontos funkció ugyanúgy elérhető (pl. az élő közvetítés vagy a számlánk feltöltése és a kifizetések igénylése), én kifejezetten sokszor választottam az appot a laptopommal szemben.

Hogyan tudjuk letölteni a mobil appot a bet365 alternatív link használatával?

iOS:

A bet365 app letöltését iOS esetén egyenesen az App Store-ból tudjuk megtenni. Ha iPhone-unk van, így szimplán keressük meg a bet365-öt az elérhető alkalmazások között, telepítsük készülékünkre, majd már korábban megalkotott felhasználó azonosítónkkal lépjünk be az alkalmazásba. (Természetesen, ha nem rendelkezünk felhasználó fiókkal, regisztrálni is tudunk.) Ha nem akarunk az App Store-ba kutakodni, akkor a bet365 alternatív link használatával a böngészőben megnyitott oldalon is hozzá tudunk férni a bet365 app letöltéséhez szükséges linkhez.

Android:

Android készülék esetén egy hangyányival bonyolultabb a helyzetünk: itt ugyanis a Play Store-on keresztül nem fogjuk tudni letölteni a bet365 mobil appot. Helyette végezzük el ezeket a lépéseket:

 1. A telefon beállításainál engedélyezzük az idegen forrásból származó alkalmazások telepítését. Ezt néhány telefon esetén az általános biztonsági beállításoknál tudjuk megtenni, de van olyan is, ahol a konkrét böngésző esetén tudjuk ezt engedélyezni (tehát pl. engedélyezni tudjuk, hogy a Chrome-on keresztül letöltött alkalmazásokat telepítse a készülék).
 2. Az alternatív link segítségével nyissuk meg a bet365 weboldalát. A honlap aljára görgetve nyissuk meg a bet365 mobile appokat.
 3. Itt válasszuk ki, hogy melyik mobil appra van szükségünk. A sportfogadás esetén például a sport appot töltsük le.
 4. A letöltésre kattintva automatikusan egy APK fájl kerül letöltésre. Ezt nyissuk meg, amivel rögtön el is indul a telepítés.
 5. Miután a telepítés befejeződik, a bet365 jól ismert zöld ikonja már fel is villan a telefonunk képernyőjén.
 6. Jelentkezzünk be korábban elkészített fiókunkkal, vagy regisztráljunk új felhasználóként.
 7. Fizessünk be a számlánkra (kártya vagy paysafecard a legegyszerűbb), majd tegyük meg első fogadásunkat a számunkra tetsző fogadási piacon.

A legjobb bet365 funkciók

Élő közvetítés*

Ha van olyan bet365 funkció, ami engem egyértelműen meggyőzött, az az élő közvetítés* lehetősége volt. Ez kifejezetten azért csábító, mert így könnyedén egy helyen tudom figyelemmel követni a mérkőzéseket és a fogadásaimat is az adott meccs kapcsán. Sőt, mivel a bet365 élő fogadásokat enged, ezért meccsnézés közben is gyorsan és könnyedén tudok fogadásokat tenni az adott meccsre.

Természetesen nem minden mérkőzést közvetítenek élőben, amire fogadni lehet a bet365 alternatív link segítségével, azonban a felhozatal nagyon változatos. Nap mint nap számos meccset élvezhetünk ilyen formában; ezeket a mérkőzéseket ráadásul nem kell hosszasan keresni, hiszen rögtön a főoldalon láthatjuk az éppen aktuálisan közvetített meccseket.

Az Élő közvetítés szolgáltatás használatához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell finanszírozott számlával, vagy fogadást kell tennie az elmúlt 24 órában.

Élő fogadási lehetőség – tegyél meg fogadásokat akár a meccs közepén is

Ahogy azt már az élő közvetítésnél is beharangoztam, élő fogadásra is van lehetőség a bet365 sportfogadás esetén. Ez azt jelenti, hogy a bet365 weboldala esetén akár a meccs megkezdése után is meg tudjuk tenni a tétjeinket a különböző fogadási piacokon. Ez különösen akkor izgalmas, ha valami igazán meglepő történik a meccsen, de általában emeli a meccsnézés élményét és izgalmát, ha közben a folyamatosan változó szorzókat is figyelemmel kísérjük.

Egyéb hasznos információk

Hogyan tudunk kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal?

Az ügyfélszolgálat rengeteget elárul egy-egy sportfogadási irodáról, hiszen minél többféle módon biztosítják azt, hogy kérdéseinkkel vagy panaszunkkal a munkatársakhoz tudjunk fordulni, annál megbízhatóbb és jobb a megítélése az oldalnak. A bet365 esetén is teljesen igaz ez, hiszen amellett, hogy folyamatosan élő chaten tudjuk elérni az ügyfélszolgálatot, a telefonos és emailes megkeresés is működik. A válaszadási idő természetesen változik annak függvényében, hogy hogyan keressük őket fel – ilyen téren az élő chat általában a leggyorsabb megoldás.

Hogyan tudunk befizetni a számlánkra? Befizetési lehetőségek és a pénzfelvétel folyamata

A bet365 talán nem a legszélesebb befizetés és kifizetési lehetőségek teszi lehetővé – vannak azért bőven olyan sportfogadási platformok, ahol több opció érhető el. Ennek ellenére azért itt is lehetővé tették például a bank- és hitelkártyákkal való fizetést, ami általában a legnépszerűbb opció szokott lenni. Ezen felül használhatunk például paysafecardot, de akár banki utalást is.

Ha a nyereményeinket szeretnénk felvenni a bet365-től, azt mindig a fiókunkon keresztül tudjuk igényelni. Itt is többféle kifizetési lehetőség van, azonban figyeljünk arra is, hogy mindenképpen legyen befejezve a személyazonosítás folyamata. Fennakadást okozhat pl. a kifizetések esetén, ha korábban nem töltöttük fel a szükséges dokumentumainkat. A legtöbb ki- és befizetés egyébként jutalékmentes szokott lenni; a bet365 nem számol fel ezek után extra költségeket.

Összegezve – kinek ajánlanám a bet365 alternatív link használatát?

A bet365 könnyen használható és változatos fogadási lehetőségeket felvonultató oldal, így egyaránt jó lehet már tapasztalt sportfogadóknak és azoknak is, akik csak most ismerkednek ezzel a világgal. A regisztráció és a fogadások megtétele egyszerű és mindenki által könnyen megtanulható, ráadásul a legtöbb esetben versenyképes szorzókat ajánl az oldal. Az élő közvetítés és az élő fogadás lehetősége mindenképpen erősítik az oldalt. Aki pedig nem csak sportfogadásra keresi a megfelelő irodát, hanem szeretne kaszinós játékokkal is játszani, különösen értékelni fogja az oldalt, hiszen mindezek egy helyen találhatók meg itt.

A legfontosabb kérdések a bet365 oldalával kapcsolatban

– Legális a bet365 alternatív link használata?

A bet365 minden működési engedéllyel rendelkezik, ami ahhoz szükséges, hogy legálisan üzemeltessenek szerencsejáték platformot. Ezen felül Magyarország nincsen a tiltott országok listáján, így a bet365 magyar ügyfeleket is fogad az oldalon.

– Milyen mérkőzésekre tudok fogadni a bet365 oldalán?

A bet365 oldalán rengeteg sportággal és sporteseménnyel találkozhatunk. A legnépszerűbb lehetőségek a foci, a kosár, a tenisz, a kézilabda, az autósportok, a jégkorong, illetve az e-sportok szoktak lenni, azonban ezen felül is rengeteg érdekességet találhatunk az oldalon.

– Vannak promóciós ajánlatok az új felhasználók számára is?

Igen, promóciós ajánlatok egyaránt vannak új és már korábban regisztrált felhasználóknak is. Aki újoncként készít felhasználói fiókot, az részesülhet az üdvözlőbónusz ajánlatában. Ezt követően a már regisztrált felhasználóknak is bőven elérhetők ajánlatok, amit mindig az Extra fülre kattintva érhetünk el. Ezeket érdemes mindig nézegetni, mert sokszor ajánlanak tényleg izgalmas lehetőségeket.

– Hogyan tudok regisztrálni az oldalra?

Fentebb egy részletes bet365 regisztráció útmutatót olvashatsz el, de röviden ennyit kell tenni: kattints az Új számla citromsárga gombra a főoldalon, add meg a kért személyes adatokat, igazold a személyazonosságodat – és már meg is van a fiókod.

– A bet365 elérése lehetséges Magyarországról?

Igen, a bet365 elérése lehetséges Magyarországról. Ebben segít különösen a bet365 alternatív link használata is, ami abban az esetben is biztosít hozzáférést az oldalhoz, ha a főoldal nem elérhető átmenetileg.

– Van külön magyar oldala a bet365-nek?

Igen, nem kell aggódnunk amiatt, hogy angolul kell majd kibogarászni a fontos információkat az oldalon. Ha Magyarországról nyitjuk meg a bet365 oldalát (akár az alternatív link segítségével, akár enélkül), az oldal automatikusan magyar nyelven fog megjelenni. Ezzel jelentősen leegyszerűsíti a regisztrációt, a fogadás folyamatát, illetve az oldalon való tájékozódást is könnyíti.

– Honnan tudom letölteni a mobil alkalmazást?

A mobil alkalmazás letöltéséről és használatáról szintén fentebb olvashatsz el egy részletesebb útmutatót (lépésről lépésre leírtam, hogy ezt hogyan tudod megtenni), azonban itt is tudok adni egy rövid választ: a honlapról letöltve tudod telepíteni a legegyszerűbben az alkalmazást, és azt is meg tudod választani, hogy melyiket szeretnéd letölteni (pl. sportfogadás vagy játékok).

– Kihez tudok fordulni, hogy ha valamilyen problémám akad?

Amennyiben bármilyen kérdésünk van, először mindig érdemes a Gyakran Ismételt Kérdések szekcióhoz fordulni. Itt ugyanis rengeteg kérdésre rögtön választ kaphatunk. Ha azonban itt sem találunk választ vagy valamilyen konkrétabb problémánk akadt (pl. a fiókunkkal vagy a számla felöltéssel kapcsolatban), akkor élő chaten vagy emailben is tudunk az ügyfélszolgálat munkatársaihoz fordulni.

A Bet365 Általános Szerződési Feltételei a tüköroldalakra történő regisztrációkor érvényesek. Az ezen az oldalon található információk kereskedelmi tartalmak, és csak 18 éven felüli új ügyfelekre vonatkoznak.

Ez a Bet365 alternatív linkről szóló áttekintés személyes tapasztalati áttekintés a platformról. Az információkat legutóbb frissítettük, és változhat A legfrissebb frissítéseket mindig a Bet365 platformokon találja.