1xbet Alternatív Link elérése (December 2023)

A 1xbet már jó pár éve sikeres sportfogadási platformként működik, magyar felhasználóinak száma pedig jócskán megszaporodott ezen időszakban. Most tapasztalataimat szeretném összegezni itt a szolgáltatóról: mennyire találtam élvezetesnek és megbízhatónak a 1xbet alternatív link segítségével történő regisztrációt, és persze a fogadási élményt.

Miért van szükség a 1xbet alternatív link használatára?

Amikor először hallottam a 1xbet alternatív link használatáról, az én fejemben sem volt teljesen egyértelmű, hogy pontosan miről is van itt szó, ezért erre mindenképpen ki szerettem volna térni ebben a 1xbet ismertető bejegyzésben. A nemzetközi szerencsejáték irodák esetében egészen gyakori ezeknek a linkeknek a használata, így könnyen lehet, hogy már jól ismerik ezeket azok, akik használtak egyéb fogadási oldalakat.

A 1xbet alternatív link használatára abban az esetben van szükség, amikor a főoldal valamilyen okból kifolyólag blokkolásra kerül egyes térségekben, és ezért nem működik a 1xbet belépés. Ez főként a sokszor zavaros szerencsejáték szabályozások miatt következik be, hiszen ilyenkor sok olyan oldal elérése is blokkolásra kerül, amely egyébként minden szükséges működési engedéllyel rendelkezik. Ilyen esetekben a 1xbet alternatív link az, amely egy lehetséges hozzáférést biztosít számunkra. Az oldal teljes mértékben ugyanúgy működik ilyenkor is, tehát a fiókunkhoz ugyanúgy hozzá tudunk férni. Fogadásaink megtételét sem fogja semmi megakadályozni.

Regisztráció a 1xbet alternatív link használatával

 1. A 1xbet alternatív link segítségével nyissuk meg a 1xbet magyar platformját.
 2. Itt a regisztrációs fülre kattintva láthatjuk, hogy pontosan milyen regisztrációs lehetőségeket biztosít a 1xbet. Szerencsénkre itt meglehetősen sok módszer között válogathatunk: van egy-kattintásos, mobilos, emailes vagy akár közösségi oldalas regisztráció is.
  • Egy-kattintásos módszer: ez egyértelműen a leggyorsabb, hiszen mindössze a tartózkodási helyünket kell beállítanunk, majd a rendszer automatikus generál nekünk egy felhasználói kódot és jelszót.
  • Emailes regisztráció: meglehetősen gyakori, hiszen néhány személyes adatunk mellett azt az email címünket is meg kell megadnunk, amelyet majd később is használni szeretnénk az oldalra való belépéshez.
  • Telefonos regisztráció: itt a megadott telefonszámra küld ki az oldal egy visszaigazoló kódot.
  • Közösségi oldalas regisztráció: ebben az esetben egy közösségi oldalon beregisztrált fiókunkat tudjuk felhasználni a 1xbet regisztráció során. Ez szintén egy nagyon praktikus lehetőség, azonban a választható közösségi platformok nagy része hazánkban nem kifejezetten használatos, inkább Oroszországban népszerű oldal. Ez az regisztráció így lehet, hogy a magyar felhasználók között kevésbé népszerű opciónak számít majd.
 3. Bármelyik regisztrációs lehetőséget is választjuk, a fiókunk megalkotása után még néhány extra adatot meg kell adnunk. (Ennek ellenére mindenképpen hasznos, hogy ennyire gyorsan be is tudunk lépni az oldalra.)
 4. A fiókunk elkészítése után érdemes rögtön befizetni számlánkra a lehetséges befizetési opciók egyikével. Így tudjuk majd igénybe venni az éppen aktuális befizetési bónuszt is az oldalon a 1xbet promóciós kód felhasználásával. (Ennek felhasználási feltételeit olvassuk el használat előtt.)
 5. Ahhoz pedig, hogy mindenféle probléma nélkül tudjuk majd intézni pl. pénzügyeinket, érdemes a személyazonosítást is elvégeznünk. Ennek részeként egy hivatalos dokumentumunk másolatát kell majd feltöltenünk a fiókunkba, amelyet az oldal munkatársai fognak ellenőrizni a számunkra.

1xbet ismertető: mit érdemes tudni a platformról?

Legjobb 1xbet magyar funkciók

– Magas oddsok, sokszor a piaci átlagnál is jobbak

– Élő közvetítés is elérhető, amivel egy helyen tudunk fogadni és a mérkőzéseket figyelemmel követni

– Sok-sok sport, ami számos ország bajnokságával képviseli magát

– Többféle befizetési és kifizetési mód elérhető az oldalon

– Gyors kifizetések, szinte azonnal hozzá tudunk jutni a nyereményeinkhez

Milyen sportokra tudunk fogadni a 1xbet online fogadóiroda oldalán?

Ahogy azt már a legjobb funkcióknál is említettem, a 1xbet oldalán egy rendkívül széles sportfelhozatalhoz férhetünk hozzá – olyan széles, hogy engem egyértelműen ez győzött meg a legjobban az oldallal kapcsolatban. Rengeteg sportfogadási iroda esetén figyeltem meg ugyanis azt, hogy míg a focifelhozatal széleskörű az oldalon, addig a többi sport gyakran kissé alulfejlettnek számít. A 1xbet oldalnál azonban ez egyáltalán nem probléma. A foci mellet ugyanis bőven fogadhatunk teniszre, jégkorongra, motorsportok futamaira, kerékpár versenyekre és akár az e-sportokra is, amik az utóbbi években rakétasebességgel húztak el népszerűségben.

Szintén fontosnak tartom megemlíteni, hogy nem csak felhozatalban erős az oldal, de a szorzóik is nagyon magasra teszik a lécet. A 1xbet egyik alapvető filozófiája, hogy magas, versenyképes szorzókat ajánlanak a felhasználók számára. Ez pedig egyértelmen megvalósul az oldalon. Sokszor szoktam egy-egy mérkőzés előtt összehasonlítani, hogy az egyes fogadási irodák éppen milyen szorzókat ajánlanak az adott fogadási piacokon – a 1xbet pedig igen gyakran tudta felmutatni a legversenyképesebb ajánlatot a piacon.

Mennyire megbízható a 1xbet oldala?

Egy nemzetközi online fogadóiroda megbízhatósága több tényezőn múlik, ezek között pedig van olyan, ami fontosabb egyeseknek, míg mások más mércével mérik az oldal megbízhatóságát. Számomra akkor igazán megbízható egy oldal, ha független szervezetek is igazolják az oldalt, illetve, ha az esetleges problémák megoldására az oldal többféle megoldási lehetőséget biztosít az ügyfélszolgálat segítségével. A 1xbet az előbbiben kicsit gyengélkedik: bár működési engedélyeik rendben vannak, nem kifejezetten rendelkezik független szervezetek ajánlásával. A második tényezőnél viszont egészen remekül teljesítenek, hiszen az ügyfélszolgálatot viszonylag hamar, és akár többféle úton-módon is el tudjuk érni. Személy szerint én az élő chates módszert kedvelem a legjobban, hiszen itt szinte azonnal tudok választ kapni a kérdéseimre.

Amit mindenképpen érdemes tudnunk a 1xbet fogadóirodáról

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat a 1xbet alternative link használata esetén is ugyanúgy érhető el, mintha a 1xbet weboldala esetében. Itt, ahogy már korábban is említettem, nem csak egyféle módon tudunk kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálat munkatársaival, hanem az élő chat, a telefonos visszahívás és az emailes kapcsolatfelvétel mellett is dönthetünk. Mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai, hiszen míg mondjuk egy telefonos beszélgetés személyesebb, addig az élő chatnek az az erőssége, hogy sokkal hamarabb tudunk kérdéseinkre választ kapni. Az biztos, hogy mindegyik módszer működik, így bizalommal fordulhatunk bármelyikhez.

Mobil app

Mára a nemzetközi sportfogadás is eljutott arra a szintre, hogy az összes jóhírű és sokak által használt platform előállt valamilyen telefonos alkalmazással. Teljes érthető is ez a trend, hiszen a legtöbben sokkal könnyebben és egyszerűbben tudnak a szolgáltatáshoz hozzáférni a telefonjuk segítségével.

A 1xbet oldalnál a telefonról történő fogadást két módon tudjuk megvalósítani. Egyrészt meg tudjuk nyitni a böngészőn keresztül az oldalt; másrészt pedig a 1xbet mobile appot is le tudjuk tölteni a készülékünkre. Amennyiben a böngészőn keresztül nyitjuk meg az oldalt, akkor egy mobil barát verziót tudunk használni, ami segíti a navigációt az oldalon.

Mindkét esetben nagy valószínűséggel szükségünk lesz a 1xbet alternatív link használatára, hogy el tudjuk érni a 1xbet weboldalát a telefonunkról. A 1xbet alternatív link használatáról már fentebb részletesebben meséltem, így azt mindenképpen érdemes lehet elolvasni.

Hogyan tudom letölteni a 1xbet mobil appot a 1xbet alternatív link segítségével?

Amennyiben iOS készüléked van, ezek lesznek a lépések a 1xbet app megszerzéséhez:

 1. Nyisd meg az App Store-t.
 2. Keresd meg a 1xbet alkalmazást a 1xbet szó beírásával.
 3. Kattints a letöltésre. Az Apple ID beírásával tudod letölteni és telepíteni az appot a telefonodra.
 4. Készen is áll a telepítés – az ikon megjelenik a telefonod képernyőjén.
 5. Az appon keresztül tudsz regisztrálni, de ha korábban még nem regisztráltál a 1xbet sportfogadás oldalán, akkor akár egy új felhasználói fiókot is könnyedén létre tudsz hozni az alkalmazás segítségével.

Amennyiben Android készüléked van, ezek lesznek a lépések:

 1. A telefonod biztonsági beállításai között engedélyezd az Idegen forrásból származó alkalmazások telepítését. Ez különböző készülékeken máshol található, de általában vagy az általános beállítások között tudod a Biztonság fül alatt megtalálni, vagy az adott, általad kedvelt böngésző beállításai között (pl. a Chrome beállításainál).
 2. Ezt követően nyisd meg a választott böngészőt (én személy szerint a Chrome-ot használtam), és a 1xbet alternatív link segítségével nyisd meg a 1xbet sportfogadás oldalát.
 3. A telefon ikonra kattintva azonnal láthatod, hogy milyen alkalmazásokat tudsz letölteni – itt válaszd ki az aktuális Android applikációt.
 4. Egy APK fájl fog letöltődni – ezt megnyitva automatikusan telepíteni tudod az alkalmazást.
 5. Miután a telepítés befejeződött, a 1xbet kék ikonja már azonnal el is érhető a telefon képernyőjén. Erre koppintva rögtön be is tudod tölteni az alkalmazást
 6. Természetesen itt is tudsz regisztrálni, ha korábban még nem tetted meg (ugyanúgy elérhető például az egy-kattintásos vagy az emailes regisztráció is), de a már meglévő felhasználói azonosítóddal is be tudsz jelentkezni a fiókodba.

Miben jobb a mobil alkalmazás, mint az asztali verzió?

A „miben jobb” kifejezés természetesen elég emberfüggő, azonban az biztos, hogy én sokkal jobban kedveltem a telefonos applikáció használatát, mint az asztali verziót. Ez nem az asztali verzió hibája, hiszen ott is élvezetes és magas szintű a játék élményt, azonban a 1xbet mobile app nagyon gördülékeny és gyors felhasználói élményt biztosít. Az összes kedvenc sportomat gyorsan meg tudtam találni, és az élő közvetítés és élő fogadás funkció ugyanúgy működött, mintha számítógépről akartam volna őket elindítani. Az, hogy szinte akármikor és akárhonnan tudok fogadni (akár kutyasétáltatás közben is rá tudok nézni az aktuális fogadásokra) szerintem különösen előnyös tud lenni sok felhasználó számára.

Kérdezz-felelek a 1xbetről

 1. Legális a 1xbet alternatív link használata itthon is?

A 1xbet rendelkezik a szükséges működési engedélyekkel, ami azt jelenti, hogy az oldal üzemeltetése teljesen legális módon zajlik. Vannak olyan országok, ahonnan nem fogadnak játékosokat az oldalon, azonban Magyarország nem tartozik ezek közé.

 1. Hogyan tudok befizetni a 1xbet oldalára?

A 1xbet egyik előnye, hogy tényleg nagyon sok be- és kifizetési lehetőséget nyújt. Tudunk például bankkártyával befizetni, de igénybe vehetjük a különböző elektronikus pénztárcák és online fizetési platformok lehetőségét is (pl. Neteller). Ezen felül pedig számos kriptopénzt (nem csak bitcoint) is elfogad az oldal, ha esetleg ez érdekelne inkább valakit. Az igazán előnyös pedig, hogy nem csak rengeteg opció közül lehet válogatni, hanem a legtöbb esetben ezek jutalékmentesek – azaz a 1xbet oldala nem számol fel extra összegeket a befizetéseink után.

 1. Hogyan tudok kifizetést igényelni?

Kifizetést mindig a profilunkon keresztül lehet igényelni, ahol azt is megtekinthetjük, hogy éppen mekkora összeg áll a rendelkezésünkre. A kifizetésnél megválaszthatjuk természetesen azt is, hogy milyen úton szeretnénk megkapni a pénzt – ezt kérhetjük kártyára, e-pénztárcára vagy akár banki utalásként is megkaphatjuk. A minimális és maximális kifizetések összege változhat annak függvényében, hogy pontosan milyen opciót választottunk, erről érdemes még az előtt tájékozódni, hogy igényelnénk a kifizetést.

 1. Milyen gyorsak a kifizetések az oldalon?

Ez szintén annak megfelelően változik, hogy éppen milyen úton kértük a kifizetést, azonban a legtöbb esetben nincs igazán hosszú várakozás. Az online fizetési platformoknál kifejezetten gyorsak a kifizetések, de a bankkártyás fizetés esetén is maximum néhány nap a várakozási idő.

 1. Van élő közvetítés? Milyen meccseket tudok nézni az oldalon?

Igen, elérhető élő közvetítés az oldalon a regisztrált felhasználók számára. A legtöbb közvetített mérkőzés focimeccs szokott lenni, azonban van felhozatal más sportágakból is. Az éppen aktuálisan élő közvetítésre elérhető meccsek listáját mindig megtalálhatjuk a főoldalon. Személy szerint én ezeket mindig le szoktam csekkolni, mikor felmegyek az oldalra, mert sokszor remek mérkőzéseket lehet találni ennek a funkciónak a segítségével.

 1. Limitálva van, hogy mekkora a maximális nyeremény, amit el lehet vinni?

Általában minden esetben van valami felső limit meghúzva a fogadások esetén, azonban erre nehéz egységes választ adni, hiszen annak függvényében változik az összeg, hogy éppen melyik mérkőzésről vagy bajnokságról beszélünk. Általánosságban elmondható azonban, hogy az igazán nagy világmérkőzések esetén (pl. egy Bajnokok Ligája mérkőzés vagy a vb egyik meccse) sokkal magasabb limiteket engednek a nyeremények esetén, mint egy kisebb liga mérkőzésénél.

 1. Mennyire felhasználóbarát az oldal?

Ez természetesen függ attól, hogy pontosan mit is értünk felhasználóbarát oldal alatt. Ami szerint kifejezetten azzá teszi az oldalt, az a jól navigálható, egyszerűen használható felhasználói felület. Velem sosem fordult még olyan elő, hogy hosszasan kellett volna keresgélnem egy meccset, amire fogadni akartam volna, vagy éppen a profilomban ne találtam volna valamilyen információt, amit éppen kerestem. Ezen felül az ügyfélszolgálat is hamar elérhető, ami mindenképpen javítja a felhasználói élményt.

 1. Élő fogadási lehetőség is van, vagy csak a mérkőzés kezdete előtt tudom leadni a fogadásaimat?

A 1xbet online sportfogadás oldalán van lehetőség az élő fogadásra is – ennek segítségével könnyedén tudunk akár a meccs közben is fogadásokat tenni. Azt mondjuk nem árt megjegyezni, hogy a statisztikák szerint azok a fogadások, amiket nem a teljes játékidőre teszünk meg, kevesebbszer szoktak győzedelmeskedni. Ennek ellenére én is gyakran használom ezt a funkciót, és nagyon élvezetes lehetőségnek tartom, hiszen növeli a játék és fogadás izgalmát.

Végső gondolatok a 1xbet sportfogadásról és a 1xbet alternatív link használatáról

A 1xbet online sportfogadási iroda az én tapasztalataim szerint egyértelműen megérdemli hírnevét és az egyre növekvő népszerűségét. Sportban nagyon ott van a magas szorzókkal és a rengeteg sporteseménnyel, amire fogadni lehet; az élő közvetítés és az élő fogadási lehetőség pedig már csak hab a tortán. Természetesen nem tökéletes ez az oldal sem (a 1xbet elérése néha még a 1xbet alternatív link segítségével is nehézkés), azonban összességében jól teljesít az oldal.